Živá hudba ano či ne
10.03.2002 (sk) - Minulý víkend mohli domažličtí příznivci košíkové opět v Domažlicích vidět místní třetiligové družstvo mužů. Hrálo se v sobotu i v neděli a obě utkání byla vítězná. V sobotu větší množství diváků vidělo stovku, kterou domácí dali Roudnici, v neděli už nezvykle brzy ráno Domažličané porazili vedoucí Litoměřice. V tabulce jim teď patří druhé místo, když od prvních Dejvic je dělí jen skóre.
Novinkou na obou zápasech byla živá hudba, klávesy. Jestli sem patří, toť otázka. Mně osobně se hudební produkce líbila, neboť připomínala atmosféru velkých a bouřlivých utkání a osobně bych ji uvítal i v dalších zápasech. Ale slyšel jsem i názory opačné...
Také mladý komentátor (Tomáš Budka ml. - pozn. webmastera) je už takřka na profesionální úrovni a je mu dobře rozumět. Možná by nebylo na škodu - a diváci by to jistě uvítali - kdyby při představování hráčů hostujících družstev uváděl i výšku hráčů, nebo alespoň toho nejvyššího. Spolu s ostatními diváky doufám a těšíme se, že takových vítězných víkendů nám naši hráči připraví více.