Dopis rozhodčího Bradáče disciplinární komisy ČBF

28.03.2002 (im) - V sobotu 06.03.2002 se mladší žákyně TJ Jiskry Domažlice zúčastní oblastního finále, které se koná v Kožlanech. V tomto finále se střetnou družstva Sokolova, Domažlic, Chebu a domácích Kožlan - Kralovic. Vítěz turnaje bude jmenován vítězem oblastního přeboru západočeského kraje mladších žákyň v sezóně 2001/2002 s  právem účasti na republikovém finále mladších žákyň, který se koná koncem května v Pelhřimově.
Během tohoto turnaje budou vyhlášeny i tyto individuální ceny : “nejlepší střelkyně” , “nejlepší střelkyně trojek” , “nejlepší střelkyně trestných hodů” , “nejbojovnější hráčka”, dále pak trenéři rozhodnou o titulech “nejužitečnější hráčka” a “ALL STARS” turnaje.

Hrací rozpis utkání
0800 DBK Kožlany – Jiskra Domažlice
1000 Loko Cheb – BCM Sokolov
1200 BCM Sokolov – DBK Kožlany
1400 Loko Cheb – Jiskra Domažlice
1600 DBK Kožlany – Loko Cheb
1800 Jiskra Domažlice – BCM Sokolov

rozhodčí : p. Klaus – hlavní rozhodčí , p. Frána , sl. Klečková a p. Šapovalov
Jak sami vidíte, tak celý turnaj bude velmi dlouhý a vyčerpávající, kde rozhodne nejen individuální umění jednotlivých hráček, ale i vyrovnanost celého kolektivu, který musí v jednom dni odehrát tři kvalitní zápasy.
Nás na poslední chvíli postihla velká smůla, když se zranila Katka Korbová, která patří k základním kamenům našeho družstva a její zranění, které se jí stalo na meziškolních hrách jí nedovolí nastoupit (udělala si těžší výron), vlastně až do konce letošní sezóny. Ztráta této hráčky, která je schopná dát v zápase 15 bodů a především má ohromný tah na soupeřův koš, nám moc chybět. Nám nezbývá nic jiného, než se pokusit v tomto nejdůležitějším momentu letošní sezóny Katku nahradit bojovností ostatních hráček.
Doufám, že do 6.3.2002 je to poslední “jobovka” a do Kožlan odjedeme v plném počtu.

trenér Ivan Murin