Konec sezóny?

13.05.2002 (tbj) - Dne 15.5.2002 zakončí starší dorostenci letošní ligový ročník slavnostní večeří. Sezóna pro hráče ale ještě nekončí, protože koncem května se většina týmu vydá na turnaj do Prahy, který pořádá AŠSK (Asociace školních sportovních klubů).

celý článek



Píší o nás
MF Dnes
Domažlické íčko
Domažlice

Program na víkend


Zde mi můžete psát vše, co vás napadne


Chat Domažlického basketu


Lidový běh přilákal i hráče A týmu

13.04.2002 (tbj) - V sobotu 13.4. se v Domažlicích uskutečnil 9.ročník Domažlického půlmaratónu – Memoriálu Emila Zátopka. Půlmaratón v Domažlicích byl zároveň závodem, ve kterém se rozhodovalo o mistru ČR na této trati.
celý článek



Oblastní finále mladších žákyň - PASSARELLA

28.03.2002 (im) - V sobotu 06.04.2002 se mladší žákyně TJ Jiskry Domažlice zúčastní oblastního finále, které se koná v Kožlanech. V tomto finále se střetnou družstva Sokolova, Domažlic, Chebu a domácích Kožlan - Kralovic. Vítěz turnaje bude jmenován vítězem oblastního přeboru západočeského kraje mladších žákyň v sezóně 2001/2002 s  právem účasti na republikovém finále mladších žákyň, který se koná koncem května v Pelhřimově.
Během tohoto turnaje budou vyhlášeny i tyto individuální ceny : “nejlepší střelkyně” , “nejlepší střelkyně trojek” , “nejlepší střelkyně trestných hodů” , “nejbojovnější hráčka”, dále pak trenéři rozhodnou o titulech “nejužitečnější hráčka” a “ALL STARS” turnaje.
celý článek


Dopis rozhodčího Bradáče disciplinární komisi ČBF

Vážení kolegové,

dne 17.03.2002 jsem s kolegou Milatou řídil utkání 3. ligy mužů BK Ústí n. L. "B" vers. Jiskra Domažlice. Utkání skončilo porážkou domácího družstva, v utkání byly uděleny čtyři technické chyby vesměs za nesouhlasné reakce s rozhodnutím rozhodčích. Po skončení utkání jsem byl verbálně napaden trenérem družstva BK Ústí panem Stavělem, kdy mi opakovaně sdělil, že jsem "zakomlexovaj hajzl mrňavej", že na rozdíl od něj, který maká, já "honím prachy přes basket a jen se předvádím"...
celý článek



Basketbalové soustředění 2002
20.03.2002 (kš) - Basketbalové soustředění 2002 proběhne opět v Mrákově a to od 12. do 18. srpna.Trenéři předpokládají, že se sejde něco okolo 60 dětí ze 4 družstev. Trénovat zde budou spolecně ročníky chlapců 88-89, 90-92 a družstva dívek 88-89 a 90-93. Stravovat se budou mladí košíkáři ve školní jídelně nebo v jídelně zemědělského družstva. A nakonec to nejdůležitější pro rodiče: Vašeho basketáčka to přijde jen na 1600 Kč. Tešíme se na Vaše děti.
Trenéři


Hudební doprovod
10.03.2002 (jv) - Minulé domácí basketbalové zápasy dorostenecké ligy i III. ligy mužů v domažlické hale se hrály za hlučného hudebního doprovodu. K tradičnímu bubnu se přidal hráč na elektronické varhany. Po koších domácích hráčů hrál tóny radostné, po koších hostů méně příjemné.
Někteří diváci, zejména ti mladší, byli nadšeni. Jiní si stěžovali, že v nepřetržitém hluku vázne komunikace mezi hráči a diváky, že je po čtyřech hodinách v hale bolí hlava. Někteří dokonce tvrdili, že už příště nepřijdou...


Živá hudba ano či ne

Překvapivá posila A-týmu

Slavnostní přijetí u starosty

Hůlka po Maxu Duffkovi dosloužila...

Ankety, návštevní knihy, mailformy, pocítadla a CHAT pro Váš web

Valná hromada oddílu basketbalu

V pátek 24.5.2002 od 18.00 hodin se ve vestibulu sportovní haly (vedle Sport baru) v Domažlicích uskuteční valná hromada oddílu basketbalu TJ Jiskra Domažlice. Na programu je zhodnocení uplynulé sezóny, plány na sezónu příští atd. Všichni hráči, členové oddílu i fanoušci jsou srdečně zváni.


Aktuální výsledky

Sokol Písek vs. Mladší dorost 116:61
...................................................................
KIN Č.Budějovice vs. Mladší dorost 20:0
  nehrano

Poslední změny

Komentář - mladší dorostenci

Nové foto - mladší žákyně

Novinky

21.03.2002 (mk) - Protože je mezi návštěvníky našich stránek několik osob na internetu začínajích, budu se zde pravidelně snažit informovat o technických novinkách na tomto webu. Jestliže máte jakékoliv nejasnosti, potíže nebo připomínky k těmto stránkám použijte email v levém sloupci zcela nahoře. Stačí stisknout tlačítko “E-Mail”, vyplnit zobrazený formulář a odeslat tlačítkem “Odeslat”.

  • Kliknutím na jménu nebo fotografii hrače v soupisce mužů A se zobrazí příslušná osobní statistika.
  • Při kliknutí na nadpis článku v levém sloupci se text zobrazí v novém okně většími písmeny.
  • V anketě můžete hlasovat tak, že jednoduše kliknete na příslušnou odpověď
  • V levém sloupci nahoře je umístěn odkaz na náš nový chat. Jde o plnohodnotný chat, pomocí kterého se můžete dlouhé hodiny vykecávat se svými přáteli nebo návštěvníky našich stránek, kteří k nám zavítali třeba proto, že mají stejné zájmy jako my. Pro vstup musíte vložit jméno, podkterý budete na chatu vystupovat. Pokusím se spojit s naší draftovaným spoluhráčem Honzou Krbou v Seattle a můžem udělat online pokec. Napište jestli bude mít někdo zájem.
  • Při kliknutí na horni proužek (logo a nápis Jiskra Domažlice – Basketbal) libovolné stránky se automaticky vrátite na titulní stranu
  • Zcela dole na tilulni stránce si můžete kliknutím na logo “Toplist” prohlédnout návštěvnost našich stránek. Stačí do vyhledávacího pole zadat klíčové slovo “basket” nebo “domažlice” stisknout tlačítko “Hledat” a hned se vám zobrazí, jak si stojíme v příslušné konkurenci. Kliknutím na obrázek grafu zcela vpravo, se pak můžete podívat na detailní výpis dneška nebo včerejška. Například adresa ...aol.com je pravděpodobně Honza Krba sledující naše výsledky za velikou louží. Tímto tě zdravím Hansi.

  • Extra novinka!!!

    21.03.2002 (stk) - Po úspěšném víkendu na hřištích soupeře, kde ligové družstvo mužů “A” vyhrálo oba zápasy, zbývá odehrát již jen tři poslední utkání. Za tři týdny čeká “Áčko” utkání v Berouně a za další tři týdny se hrají poslední dva zápasy na domácí půdě (!!!) s mužstvem Sokolova a Karlových Varů, což je jistě potěšující zpráva pro domácí fanoušky.

    Další, jistě potěšující zprávou pro všechny příznivce mužů “A”, je nová statistika jednotlivých hráčů domácího družstva. Zajímá vás, jak si jednotlivý hráči vedli v utkáních, kolik nastříleli bodů či jak úspěšní jsou ve střelbě trestných hodů? To vše najdete ve statistice hráčů, kterou si zobrazíte kliknutím na příslušném jméně nebo fotografii v soupisce mužů A.


    Jak se sem dostat…

    26.2.2002 (stk) - Pro pravidelné návštěvníky webových stránek se bude možná zdát následující informace zbytečná, ale přesto pro všechny ještě jednou připomínáme “cestu”, jak se dostat na oficiální stránky domažlického basketbalu.

    Stačí, když na vašem prohlížeči zadáte adresu www.basket.domazlice.zde.cz , kterou si jistě lehce zapamatujete, a během chvilky se před vámi objeví nejnovější informace o veškerém basketbalovém dění v Domažlicích.

    A pokud si přeci jenom někdy nebudete moci vzpomenout na přesné znění této adresy, můžete využít vašeho oblíbeného vyhledávače či regionálního informačního serveru a přes sekce SPORT, BASKETBALL se opět pohodlně dostanete k odkazu na stránky JISKRA DOMAŽLICE – BASKETBAL.


    Download formulářů

    Formuláře pro vyplňovaní soupisek, výsledků, tabulek a termínů zápasů jsou umístěné v oddíle WEB -> FORMULÁŘE. Každý může tyto formulaře doplnit a zaslat na adresu webmastera basket.domazlice\quick.cz


    Poděkování
    Internetové stránky domažlického basketbalu jsou provozovány především díky firmě K&H KINETIC a.s., která nám poskytla prostor na svém servru. Umožnila nám tak, provozování www stránek bez jakéhokoliv omezení včetně online přístupu. Znamená to, že stránky můžeme aktualizovat nepřetržitě, což v našem případě je v sezóně téměř nutné. Důkazem je množství informací uveřejněných za pouhých čtrnáct dnů existence.

     

    Mladší dorostenci  

    ml.dorostencici - Huml, Návara

    Sokol Písek vs. Jiskra Domažlice
    116:61
    11.05.2002 (kš) - Družstvo odjíždělo pouze v šesti hráčíc, z toho byl ještě jeden zraněný. Soupeř byl posílen třemi pendly, včetně vynikajícího Englického. Do 9.min první čtvrtiny byla hra vyrovnaná (18:12).  
    více


    Starší dorostenci  

    Jiskra Domažlice vs. Thermia Karlovy Vary
    81:83 po prodloužení (22:20, 41:39, 49:56, 71:71)
    04.05.2002 (tbj) - Sobotní zápas starších dorostenců přinesl vše, co si jen basketbalový divák může přát. Krásné okamžiky vyvrcholily v dramatickou zápletku, na jejíž řešení základní hrací doba nestačila. Příznivce domácích však přece jen trápí, že tento horor zvládli lépe hosté z Karlových Varů. Ti přijeli do Domažlic i se svým nejlepším hráčem Tomášem Kempfem, který začal letošní sezónu v extralize.

    vice

    Jiskra Domažlice vs. BK Sokolov
    99:87 (22:17, 43:30, 71:58)
    05.05.2002 (tbj) - Po sobotní porážce, která mohla znamenat mnoho v boji o udržení v první lize, nastoupili domácí do zápasu s tradičním soupeřem jako vyměnění. V průběhu celého utkání mírně zvyšovali svůj náskok, ale na kýženou “stovku” nakonec nedosáhli. V závěru zápasu dokonce došlo k zajímavé situaci, kdy Sokolov musel dohrávat jen se třemi hráči.
    vice


    Muži "A"  

    Jiskra Domažlice vs. BK Sokolov
    90:83
    27.04.2002 (tbj) - Domácí v průběhu prvního poločasu prohrávali již o 14 bodů, ale nakonec se jim do přestávky podařilo snížit na 32:40. Pak rozhodla 3.čtvrtina, kde Jiskra, hnána neúnavně dopředu našlapanou sportovní halou, nastřílela 41 bodů a dostala se do osmibodového vedení. V závěru diváci vstoje aplaudovali domácím za excelentní výkon.   
    více
     | 
    statistika

    Jiskra Domažlice vs. Thermia Karlovy Vary
    83: 55 (23:12, 43:26, 62:32)
    28.03.2002 (tbj) - Domácí hráče čekal po napjatém a těžkém souboji se Sokolovem papírově slabší soupeř, který už měl namířeno zpět do oblastního přeboru. Možná z toho důvodu přijeli karlovarští jen v šesti lidech a především bez svého nejlepšího hráče Libora Pupíka, který měl v průběhu sezóny průměr okolo 25 bodů na zápas.  
    více
     | 
    statistika


    Mladší žákyně  

    FINÁLE OBLASTNÍHO PŘEBORU MLADŠÍCH ŽÁKYŇ

    06.04.2002 (im) - V sobotu 6.4.2002 jsme se zúčastnily jednodenního oblastního finále mladších žákyň – PASSARELLA za účasti mužstev : DBK Kožlany Kožlany/Kralovice, JISKRA Domažlice, LOKO Cheb, BCM Sokolov, který se konal v Kožlanech.

    První zápas jsme odehrály v brzkých ranních hodinách (0800) s domácím družstvem Kožlan/Kralovic. Myslím, že tento zápas byl jeden z nejlepších, jaký domácí družstvo v  letošní sezóně odehrálo a mi jsme museli vydat spoustu sil, abychom vítězství uhájili.   
    více
      |   tabulka


    Muži "B"  

    muzi B

    Jiskra Domažlice vs. Loko Karlovy Vary
    77:81 (19:14, 44:37, 67:55)
    23.03.2002 (mj) - První období bylo vyrovnané a domácí mírně odskočili až v posledních dvou minutách. Ve druhé čtvrtině už měli Domažličané viditelnou převahu, ale nepříliš přesnou střelbu. Naopak hosté většinu pokusů proměnili a stále se drželi na dostřel.  
    více

    Jiskra Domažlice vs. Ostrov
    79:72 (18:25, 41:31, 58:53)
    24.03.2002 (mj) - V dramatickém utkání oba týmy střídaly dobré chvíle se slabšími. Po šesti minutách byl stav 12:12, ale do přestávky hosté odskočili na sedm bodů. Druhá čtvrtina jednoznačně patřila domácím, kteří ji zejména díky bodům J.Říhy a Kalouse vyhráli poměrem 23:6.  
    více


    Žáci starší  

    žáci

    TJ Klatovy vs. Jiskra Domažlice
    45:55 (22:10, 26:21, 35:38)
    23.03.2002 (vp) - V prvním utkání na soupeřově palubovce jsme díky špatnému začátku prohrávali na konci prvé čtvrtiny 22:10. Díky zlepšené hře ve druhé čtvrtině jsme postupně stahovali náskok soupeře.  
    více

    TJ Klatovy vs. Jiskra Domažlice
    35:64 (12:13, 20:32, 25:43)
    23.03.2002 (vp) - V prvním utkání na soupeřově palubovce jsme díky špatnému začátku prohrávali na konci prvé čtvrtiny 22:10. Díky zlepšené hře ve druhé čtvrtině jsme postupně stahovali náskok soupeře.  
    více


    Muži "D"  

    dream team - Marek Petrželka

    Slavoj Plzeň B vs. Jiskra Domažlice
    54:74 (12:24, 22:34, 39:57)
    16.03.2002 (mj) - Hosté hned v úvodu získali uklidňující náskok a ten pak po celý zbytek zápasu pomalu zvyšovali.  
    vice

    Slavoj Plzeň A vs. Jiskra Domažlice
    72:53 (22:13, 37:30, 44:47)
    17.03.2002 (mj) - Domažličanům utekl úvod zápasu, ale ztrátu z úvodních minut dokázali zejména ve třetí části zlikvidovat. V úvodu 30. minuty srovnali na 44:44 a díky úspěšné střele z dálky vstupovali do posledního období s mírným náskokem.   vice

    Výsledky z Holýšova


    Nejmladší minižáci  

    Jiskra Domažlice vs. Slovan Mariánské Lázně
    18:70 a 11:59
    vice

    TOPlist

    last update webmaster